Facebook recensies:

 • positive review  Twee jaar bezig op donderdagochtend met een groep mannen die onder leuke en goede leiding bezig zijn hun lichaam en geest in conditie te houden. We zijn ondertussen bij “boekje 3“ gekomen. Dus we maken nog steeds vorderingen en het is nog gezellig ook!! Vooral doorgaan Brigitte

  Paul van der Tas Avatar Paul van der Tas
  01/04/2020

  positive review  Ongeveer 2 jaar volg ik de lessen bodyshape bij Bewust Brigitte en het bevalt me super goed. Brigitte is fanatiek, gedreven en heeft veel passie voor haar werk, dat straalt ze ook uit. Dat maakt het ook juist zo fijn om haar lessen te volgen. Ze geeft goeie tips waar je dan ook echt wat aan hebt. Ik zou het iedereen aanbevelen om haar leuke, fanatieke en varierende lessen te volgen!

  Sjarde Compagne Avatar Sjarde Compagne
  11/18/2019

  positive review  Sinds twee jaar volg ik de pilateslessen bij Brigitte met veel plezier! Mijn lichaam is een stuk sterker geworden en ben sinds die tijd niet meer bij de fysiotherapeut geweest. Ik raad het iedereen aan!

  Truus Scheepers Avatar Truus Scheepers
  11/13/2019
 • positive review  Bijna twee jaar draai ik mee met de maandagavond groep ‘Body & Mind. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Zou het zweverig zijn, langdradig ... Alles behalve dat is mijn ervaring inmiddels. Vol passie biedt Brigitte iedereen de mogelijkheid om te onthaasten en helemaal tot jezelf te komen dmv allerlei oefening waar je echt wat aan hebt. Een aanrader voor iedereen!!!

  Martine Veldhof-Oude Hesselink Avatar Martine Veldhof-Oude Hesselink
  11/09/2019

  positive review  Pilates bij Brigitte is top! Dit weet je gelijk als je een les niet bent geweest. Alles komt aan bod onder professionele begeleiding, duidelijke uitleg.

  Helen Kroeze Hesselink Avatar Helen Kroeze Hesselink
  11/08/2019

  positive review  Sporten met plezier onder professionele begeleiding! De altijd enthousiaste Brigitte heeft oog voor body en mind!

  Giene Oude Nijhuis Avatar Giene Oude Nijhuis
  11/06/2019
Naam
E-mail
Beoordeling
Recensie