BODY & MIND

In deze les combineren we Pilates, Yoga, Mindfulness en ontspanningstechnieken met elkaar

Body & Mind

Wat zou je lichaam je vertellen als je de tijd zou nemen om te luisteren?

In deze les combineren we Pilates, Yoga, Mindfulness en ontspanningstechnieken met elkaar, die je inzicht geven in wat je lichaam je vertelt als je inderdaad de tijd neemt om te luisteren. Door de oefeningen die speciaal voor deze les zijn samengesteld rek en strek je het hele lichaam op een rustige en verantwoorde manier. Je zult ervaren hoe je lichaam en geest elkaar beïnvloeden en welke invloed je ademhaling heeft op je welzijn.

In deze les wordt je lichaam bewegelijker gemaakt, doordat de pezen, spieren en gewrichten meer flexibiliteit krijgen. Doordat je flexibeler wordt, zal je na een aantal lessen merken dat je leniger bent. Deze verschillende houdingen zorgen voor de nodige ontspanning en stress vermindering in het lichaam.

Er is ruim aandacht voor het losmaken van schouders, nek en rug, de probleem gebieden waar spanning nogal eens gaat zitten. In deze les worden verschillende houdingen en of oefeningen afgewisseld met ontspanningstechnieken en uiteindelijk tegen het einde van de les werken we naar volledige ontspanning. Ben je op zoek naar rust, aandacht en een stukje bewustwording, dan is deze Body & Mind les het moment om je batterij weer even helemaal op te laden.

Meld je aan voor een proefles en kijk of deze les bij jou past.

Wat kost het?

1 les per week: € 28,00 per maand (tarief 2024)

2e en volgende les: 30% korting

Het abonnement wordt bij voorafbetaling automatisch geïncasseerd. Voor opzeggen van het abonnement of in geval van een langdurige blessure/afwezigheid verwijs ik naar de Algemene Voorwaarden.

Wanneer zijn de lessen?

Zie: SCHEMA

Heb je interesse?