Mindfulness wandeling
Deze Mindfulness wandeling is een heerlijke manier om dichtbij jezelf te zijn, je innerlijke kracht te ervaren en te genieten van de natuur. Het programma is geschikt voor mensen met én zonder ervaring in mindfulness en meditatie. Meestal is het voor de deelnemers een hele fijne en ontspannende beleving. Bovendien is het een leuke manier om samen op pad te zijn in de natuur. Als ervaren Mindfulness trainer neem ik jullie graag mee naar buiten om contact te maken met jezelf in de buitenlucht met de helende krachten van de natuur.

Voor wie is mindfulness geschikt?
Mindfulness is geschikt voor iedereen. Het is een prettige manier om meer ontspanning te ervaren. Het helpt je om in het hier en nu te zijn en dichter bij jezelf te blijven. Hierdoor ga je bijvoorbeeld minder piekeren en kun je beter je energie bewaken.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze wandeling maak je kennis met mindfulness. Je gaat al wandelend zelf ervaren wat het is en hoe het werkt. Stilte, aandacht en de kracht van de natuur helpen ons daarbij. Door middel van oefeningen en opdrachten in de natuur ga je met nieuwe inzichten en energie weer naar huis. We zullen wandelen afwisselen met momenten van stilte. We zijn ongeveer 1,5 uur onderweg.

Wat neem je mee?
Zorg dat je schoenen draagt waarop je prettig loopt en draag comfortabele kleding. Neem een rugzakje mee met daarin een flesje water, eventueel een regenjas afhankelijk van het weer. Het is handig om ook iets mee te nemen waarop je kunt zitten bij een oefening in aandacht. Denk aan een matje, klein kussentje of handdoek of iets dergelijk. En vergeet niet een notitieboekje en pen mee te nemen om je ervaringen en nieuwe inzichten op te schrijven.

Wil je meedoen?

Geef je dan op voor deze fijne middag!

Do what makes you oh so happy!

 

 

Wat kost het?

Deze middagen zijn los te boeken en worden geïncasseerd voor aanvang.

Kosten: € 10 per middag (leden: € 8,00)

AGENDA
In 2021 pakken we dit weer op!

Heb je interesse?