Incompany Pilates

Bewegen integreren in het dagelijks bestaan

Pilates-oefeningen zijn gericht op je ‘core’. In gewoon Nederlands: de samenwerking van rug, buik en bekkenbodem. Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen. Hoe belangrijk is dit voor de medewerkers? Op de mat werken deelnemers in een groepsles elk op hun eigen niveau aan houding, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn!

Incompany Pilates-training

De meeste mensen vinden bewegen belangrijk, maar komen er niet aan toe. Met een Pilates Incompany traject is dat verleden tijd: groepslessen Pilates in je eigen organisatie. Een waardevolle training omdat een sterk centrum en lenigheid essentieel zijn om je fit te voelen. Hoe vullen we dat in?

  • Wekelijkse groepsles van één uur met persoonlijke aandacht en bruikbare aanwijzingen
  • Iedere les een oefening om thuis mee aan de slag te gaan
  • Mogelijkheid tot contact buiten de lessen om, voor specifieke vragen over oefeningen
  • Evaluatie na afloop van het traject met zowel de groep als de opdrachtgever

Benodigdheden

  • Ruimte om 8 à 10 matten neer te leggen
  • Gemotiveerde deelnemers die in een aaneengesloten periode van minimaal 10 sessies van start gaan, voor het beste effect
  • Eventueel een ruimte waar deelnemers omkleden in makkelijk zittende kleding (een toiletruimte is voldoende)

Trainingsmiddelen en matten worden meegebracht door de docente. Een doucheruimte is niet nodig, de oefeningen hebben een lage intensiteit.

Vraag hier de brochure aan!