REGELS (SVP GOED DOORLEZEN)

Bij binnenkomst beneden eerst weer je handen ontsmetten (geef elkaar de ruimte). Kleedgedeelte is niet beschikbaar, dus spullen meenemen de zaal in (houdt het zo minimaal mogelijk). En let op: alleen met schone schoenen in de zaal.

Doordat de spiegels zijn verplaatst, hebben we meer mogelijkheden. We hebben vakken (werkeilanden) gemaakt (totaal 15 mét docente). Bij betreden van de sportzaal kiezen de eerste 3 de voorste vakken, dan de volgende 3, enzovoort. Op deze manier is er zelfs 250 cm afstand tot anderen.

We starten met schone materialen. Neem wel zelf een groot badlaken mee van minimaal 1 bij 2 meter (daarnaast je eigen handdoek en een bidon met water). Na de les handen ontsmetten en materialen ontsmetten.

Er kan op moment geen gebruik worden gemaakt van dekens en kussens, graag zelf meenemen indien gewenst.

De douche is niet beschikbaar, toilet wel, deze wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, alsook deurklinken, trapleuning etc.

Op aangeven van de docente wordt het gebouw verlaten, achterste vakken eerst. De volgende lesgroep wacht in z’n geheel buiten (tenzij je natuurlijk de eerste lesgroep bent), bij regen kan dat voor het gebouw. Kom dus niet te vroeg, maar ook niet te laat (5 minuten voor aanvang). De laatste van de vorige groep geeft een teken dat men naar binnen kan, uiteraard alles op 1,5 meter. Let op de stickers op de vloer.

Alle groepen zijn ingedeeld, de docent weet precies wie er komt. Wanneer je niet komt, dien je je af te melden via WhatsApp in je eigen groep. Deelname in een andere groep dan je eigen, kan alleen in overleg met de docent.

EN: blijf thuis bij klachten, zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of koorts!

P.S. Het advies van de professional m.b.t. ventilatie volgen wij nauwkeurig op. In de zomerperiode kunnen we voldoende ventileren door ramen en deuren open te zetten binnen de studio, grote tocht wordt voorkomen. Na de zomer komt er een apparaat voor dóórstroming van de lucht.