BodyFit Walk
Geef je dag een boost met een verfrissende BodyFit Walk. Een stevige wandeling gecombineerd met spierversterkende oefeningen. De trainingen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden gegeven onder deskundige begeleiding. Samen maak je gemakkelijker stappen naar een gezondere levensstijl. De training start met een warming-up en er worden tips gegeven over looptraining. Vervolgens gaan we een ronde wandelen met tussendoor spierversterkende en conditieoefeningen voor het hele lichaam, waardoor je je hele lichaam sterker en strakker maakt. We sluiten af met een cooling-down. Wie meer uitdaging wil, pakt de oefeningen zwaarder, wie net begint met sporten, doet de oefeningen minder zwaar en iedereen beweegt in eigen tempo. Samen bewegen is bovendien gezellig  en na de wandeling voel je je energieker en je krijgt ook tips over houding en ademhaling en het opbouwen van conditie, zodat je zelf ook aan de slag kunt.

Voor wie is het?
Voor iedereen die graag buiten beweegt en die meer uit een wandeling wil halen en fysiek uitgedaagd wil worden.
Ook als je op advies van de huisarts, fysiotherapeut of diëtist meer moet bewegen. En je wilt wel, maar het lukt je niet alleen om de goede voornemens in de praktijk te brengen. Ga dan samen actief wandelen!

Hoe werkt het?
We spreken af op de parkeerplaats van Bewust Brigitte. Na een korte warming up ga je onder mijn persoonlijke begeleiding wandelen in de natuur in de buurt. De beweegactiviteiten zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen die zonder hulpmiddelen kan lopen. De nadruk ligt op ontspannen bewegen in rustig tempo, met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Samen genieten van de natuur en contact met elkaar. We zijn 1,5 uur buiten (14.30-16.00 uur) in beweging met als belangrijkste doel om van de bank te komen en te bewegen voor een gezonder lichaam en geest.

Wil je meedoen?
Geef je dan op voor deze fijne middag!

Bij extreem weer gaan we naar binnen……

Do what makes you oh so happy!

 

 

Wat kost het?

Deze outdoor-training van 3 maanden worden geïncasseerd voor aanvang.
Kosten (2024):
€120 voor alle 12 middagen (niet-leden €150)

AGENDA (2024 – nog onder voorbehoud)

Dinsdag 2 april
Dinsdag 9 april
Dinsdag 16 april
Dinsdag 23 april
Dinsdag 30 april niet (Meivakantie)

Dinsdag 7 mei
Dinsdag 14 mei
Dinsdag 21 mei
Dinsdag 28 mei

Dinsdag 4 juni
Dinsdag 11 juni
Dinsdag 18 juni
Dinsdag 25 juni

Heb je interesse?