BODY SHAPE Senioren

Senior en fit blijven

Body Shape Senioren Fit

Deze groepsles helpt u lekker in vorm te blijven en samen te sporten met mensen van uw eigen leeftijd. Tijdens deze les zult u onder mijn persoonlijke begeleiding op een plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Op speciaal gekozen muziek, traint u op een gevarieërde en verantwoorde manier binnen een groep. U bepaalt zelf uw tempo, binnen uw eigen grenzen. De lessen zullen uitdagend zijn, maar zeker met een knipoog en ruimte om te ontspannen. Met goed weer kan er voor gekozen worden om een deel van de les of de gehele les buiten te laten plaatsvinden. Dit gaat altijd in overleg met de groep.

Sporten en bewegen helpt u om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt u een goede conditie te behouden en uw lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat u langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet.

In deze groepsles mag u in uw eigen kracht staan, bewust en met veel aandacht voor uw eigen grenzen. Zowel dames als heren zijn van harte welkom in dit uur. Samen sporten is ook gezellig en daar krijgt u weer extra energie van. Na de les is er gelegenheid om een lekker kopje koffie samen te drinken om vervolgens met veel energie de dag weer op te pakken.

Kom in beweging, je bent nooit te oud om te beginnen!

De voordelen van sporten en bewegen:

  • Het verbetert het humeur en geeft energie.
  • Het is goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten.
  • Het verbetert de loopsnelheid.
  • Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het gewicht.
  • Het verhoogt de weerstand en helpt om stress kwijt te raken.
  • Het verbetert de balans, wat het risico op vallen verkleint.
  • Het is hartstikke leuk om te doen.

 

 

Wat Kost het?

1 les per week:           € 18,00 per maand

2e les extra:                25% korting

3e les extra:                50% korting

Het abonnement wordt bij voorafbetaling automatisch geïncasseerd. Opzeggen van het abonnement kan alleen per mail, via info@bewustbrigitte.nl, en is per maand opzegbaar. In geval van een langdurige blessure kan (in overleg) een tijdelijke betalingsstop ingesteld worden.

Wanneer zijn de lessen?

Dinsdag:

13.30 – 14.30

Heeft u interesse?